diumenge, 30 de juliol del 2017

DE NOU A LA TORRE DE PILES: RECITAL DE MÚSICA I POESIA



Estimats amics em complau anunciar-vos que divendres, 4 d'agost, un any més, tindrà lloc el IV Recital de Poesia i Música en Valencià al parc de la Torre de la platja de Piles. 

Un any més podrem gaudir d'un espectacle estructurat en tres parts: en dues de les quals seran recitats poemes d'escriptores i escriptors valencians, catalans i illencs, com també del Rossellonés, l'Alguer i la Franja de Ponent; l'altra part estarà dedicada a homenatjar algunes de les veus més populars i universals de la poesia en castellà. Tot això gestat i presentat per l'amic Manel Arcos. 

Val a dir que entre els autors recordats es troben Joan Baptista Pastor, de qui es commemora el centenari de la seua mort; l'alcoià Joan Valls i la madrilenya Gloria Fuertes, per celebrar-se enguany els cent anys del naixement de tots dos.

L'acte, organitzat per les regidories de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Piles, amb el suport i la col·laboració de l'Associació Cultural Centelles i Riusech i Edicions del Sud, comptarà amb l'actuació de la Rondalla Agredolç, els cantautors Carles Enguix, Rubén Suárez i Anselmo Martí Jover; els poetes Joan Guerola, Pura Peris, Sico Fons, Mari Carmen Sáez, José Miguel Mut, Adriana Serlik i Joan Francesc Peris; les actrius i els actors Fanny Pérez, Jose Jordán, Arantxa Frasquet i Toni Planells; i diversos recitadors i recitadores de Piles, Agullent, Alcoi, Almoines, Bellreguard, Beneixama, Benicàssim, Gandia, Miramar, Oliva, Ondara, Otos, Pego, Sueca i València, entre els quals figuren l'artista Jere G. Cerveró i el músic i cantautor Vicent Savall. No cal que vos diga que vos esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada