dijous, 4 d’agost del 2016

POESIA EN DIRECTE DES DEL PARC DE LA TORRE DE PILES



Estimats amics em complau comunicar que aquest dissabte, 6 d'agost de 2016, a les 22.00 h, al parc de la Torre de la platja de Piles se celebrarà el III Recital de Poesia i Música en Valencià.

La present edició conduïda per l'amic Manel Arcos servirà per a homenatjar i recordar una de les composicions més clàssiques i belles de la nostra literatura, el sonet. Enguany seran recitades vint-i-set d'aquestes composicions d'escriptors valencians, catalans, illencs, com també del Rossellonés, l'Alguer i la Franja de Ponent. També serà recitat un sonet del gran poeta valencià Miguel Hernández.
L'acte, organitzat per les regidories de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Piles, comptarà amb l'actuació de la Rondalla Agredolç, el cantautor Carles Enguix, el cantant Jaume Ginestar, l'escriptor Sico Fons, els rapsodes David Vid, Manola Roig i Elena Casado, el músic Enric Casado, els actors Fanny Pérez i Francisco Rubio i diversos recitadors i recitadores de Piles, Oliva, Gandia, Pego, Ondara, el Verger, Almoines i Alcoi. Així que, si voleu i us ve de gust, ens veiem,




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada