dilluns, 23 d’abril del 2012

Per sant Jordi un llibre i una rosa

rosa rotja
Foto:Mercè Lloret
Enguany, les primeres roses del jardí coincideixen amb el dia de sant Jordi. I aixó gràcies al bon temps de què hem gaudit darrerament i de les quatre gotes que la natura ens ha regalat.

A tots els amics, felicitats en aquest dia i molts llibres.


Un llibre tan bonic, tan preciós i tan ben editat com el que vaig comprar ahir, LA VENTAFOCS JA NO CREU EN PRINCEPS BLAUS, en la setmana d'animació lectora que l'Agencia de lectura "Enric Valor" de Jesús Pobre va cloure amb la contacontes Almudena Francés i la traductora Maria Josep Escrívà en el Gran riurau. Un matí deliciós el mires per on el mires. Gràcies també a la col·laboració de les dones i homes de la localitat, l'Associació de veïns.

Riurau de Jesús Pobre




2 comentaris:

  1. Molt agraïdes: editorial, Ventafocs i traductora en persona. I les autores, si ho saberen, segur que també! A la foto de la rosa, no li'n cap més, de bonica, i la del riurau, artística. Amb el teu permís, envie l'enllaç de l'entrada a la gent de Jesús Pobre. Va ser un dia bonic de veritat. Una gran abraçada, i fins la pròxima.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pels agraiments, però vaig passar un matí meravellós escoltant contes i gaudint del dia. Una abraçada,

    ResponElimina